Не и това, България ври и кипи! Изверг извърши най-гнусното престъпление със собствената си дъщеря!

loading...

По искане на Районна прокуратура-Чирпан съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража" спрямо И. Д., на 51 г.

Той е привлечен като обвиняем за това, че за периода от месец  юли  2018 г.  до 13 юли 2019 г., в Чирпан, обл. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление е извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст – 13-годишната му дъщеря.

Блудството е извършено чрез употреба на сила и заплашване и чрез използване на положение на зависимост и надзор на дете от родител - престъпление по чл.  149, ал. 2, т. 1 и т. 4 във връзка с ал. 1 във връзка с чл. 26 ал. 1 от НК.

До момента са извършени част от необходимите действия по разследването – разпитани са свидетели, изискани са документи, имащи значение по случая, назначени и извършени са експертизи.

Съдът уважи искането на Районна прокуратура-Чирпан и прие, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието и на извършителя му, който е извършил престъплението, възползвайки се от положението на надзор спрямо малолетното лице.

Съдът взе предвид аргументите на представителя на Районна прокуратура-Чирпан за законосъобразност на взетата мярка за неотклонение „задържане под стража"  - да се осуети възможност за въздействие от страна на обвиняемото лице да затрудни хода на разследването и да извърши друго престъпление - евентуално осъществяване на принуда, закана за физическа саморазправа и други по отношение на малолетната му дъщеря или на други лица – свидетели по делото, както и да продължи да осъществява блудствени действия по отношение на малолетната.

Определението на Районен съд - Чирпан, подлежи на обжалване пред Окръжен съд - Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби