Нещата се обърнаха! Двама тийнейджъри, които бяха обявени за изчезнали, вече са

loading...

 

Двама тийнейджъри, за които се смяташе, че са изчезнали в Канада, вече са основни заподозряни в убийството на трима души. Кам МакЛеод на 19 години и Брайър Шмегелски на 18 години са в неизвестност от 19 юли, съобщават световните агенции, цитирани от новини.бг.

Наскоро обаче колата им била открита на около 500 км от мястото, където били намерени телата на 23-годишния Лукас Фолър и приятелката му Чайна Дийс, на 24 години, като и двамата са били убити с огнестрелно оръжие.

Впоследствие властите в Канада се натъкнали и на трето тяло, което все още не е идентифицирано и което се е намирало на два километра от същия автомобил. Според полицейските служби именно МакЛеод и Шмегелски са отговорни за смъртта на тримата и вече са предприети действия по залавянето им.

За последно двамата са били забелязани в северната част на канадската провинция Саскачеван да управляват открадната ''Тойота''.

Полицията призова да не бъдат предприемани героични действия от страна на гражданите срещу тях, тъй като и двамата са ''въоръжени и извънредно опасни''.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби