Десетки фенове се стекоха на погребението на невероятната Мис Сърбия

loading...

 

Десетки роднини, близки и фенове се стекоха на погребението на Мис Сърбия. 33-годишната Диана Милойкович си отиде, след като загуби битката с рака. Огромни опашки от хора, желаещи да си вземат последно сбогом с нея се извиха чак до края на градското гробище в Чуприя, пише Blic.rs.

Изданието описва как хора от всякакви възрасти прииждали, за да могат да отдадат почит на младата жена, която всички описват като невероятно талантлива и пълна с енергия.  "Не можем да повярваме, че вече я няма. Тя беше изключително добър човек и имаше данни за актриса, искаше да играе на сцена. Бори се много смело с болестта, но загуби", разказва приятел на починалата миска.  Диана Милойкович става Мис Сърбия през 2009 година. През 2014 година печели титлата Мис Европа и Мис спорт. 

През последните години красавицата дава съвети на хора, болни като нея и твърди, че човек винаги може да се справи, стига да иска това достатъчно силно. За съжаление думите й не се оказват истина. 

Близки на Диана твърдят, че тя се сринала след раздялата с приятеля си Стефан Карич. Днес той е неутешим. "Обичах Диана като Бог, от момента, в който я видях, се влюбих, тя беше моята най-голяма любов, исках я с всичките и недостатъци дори! Исках да се оженим и да имаме много деца. Никога не съм мислил, че ще се разделим заради такава глупост", твърди Стефан Карич, бивш приятел Диана Милович. Диана и Стефан се разделят през май 2017 г., когато тя разбира, че той й е изневерил. 

Тогава Стефан отрича до последно и дори и пише: "Няма да ти кажа много, Ще кажа само, че никога не съм изневерявал в живота си! Твоя работа е да повярваш, но аз никога не съм спирал да те обичам!"

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби