Кошмарен месец август за всички зодии, най-тежко зле ще са

loading...

 

Предстоящият месец август ще е време за експерименти и груби грешки. Желанието да опитат нови неща ще се появи у представителите на много зодиакални знаци.

Всички те ще действат, без да се замислят за крайния резултат и ще се сблъскат с разочарование в любовта, скандали с шефовете и колегите и големи парични загуби!

За да постигнете целта, която сте си поставили, в края на лятото ще трябва да се придържате към популярната народна мъдрост: Седем пъти мери, после режи.

Това важи в най-голяма сила за финансовата сфера. През август не е препоръчително да влагате пари в неизвестни фирми, да давате пари назаем, без да сте сигурни, че сумата ще ви бъде върната, както и да правите непланирани скъпи покупки. 

На любовния фронт също се очертават куп проблеми. Най-тежко ще е положението за тези, които обичат да си играят на мълчанка. Сега всички са настроени за почивка - както физическа, така и психическа, и мнозина няма да имат никакво желание да изясняват отношенията с партньора си. 

За съжаление, конфликтът няма как да бъде решен по този начин, необходими са професионализъм и дипломация. 

С думи прости, астролозите съветват през август всички зодиакални знаци да намерят златната среда и да се придържат здраво към нея, за да може месецът да мине спокойно и безпроблемно. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби