ШОКИРАЩО! Убитата Александра във фейсбук: Жива съм

loading...

 

Истински шок в северната ни съседка се случва в момента, след като убитото от таксиметров шофьор 15-годишно момиче Александра, написа във фейсбук профила си, че е жива. "Александра съм, не съм мъртва, аз съм в....." е написало детето в социалната мрежа, пише лупа.

Lupa.bg научи, че в момента полицията проверява местата в Каракал, където се предполага, че може да бъде младото момиче. Припомняме, че заради свирепото престъпление оставки подадоха шефа полицията Йоан Буда и двама вътрешни министри. Според информация до момента, детето е убито от таксиметров шофьор, който карал незаконно такси.

Медията ни научи, че след убийството полицията не е намерила телефона на Александра, затова цялата общественост в северната ни съседка се надява детето да е наистина живо и тя да е писала съобщението в социалната мрежа. 

В момента полицията прави претърсвания, а всички румънски медии отразяват работа на ченгетата. До този момент се знае само, че 3 ченгета са изпратени на мястото, откъдето е засечено постването на съобщението във фейсбук.

Те са прескочили оградата на изоставена сграда и са направили проверка вътре, след което с бърза скорост са се отправили към полицейското управление. 

Цяла Румъния се моли момичето наистина да е живо.

Очаквайте подробности.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби