Любовният хороскоп на топ астроложката Алена за август: Телците могат да обявят годежа си, Близнаците да се пазят от

loading...

Какво казват звездите за любовния живот на всяка зодия през август според топ астроложката Алена:

ОВЕН

Несемейните ще се влюбят и може да вземат решение за създаване на семейство, но ги съветвам да не са прибързани, дори и ако са много влюбени и готови на всичко, за да са с партньора си, особено ако си допадат в интелектуално отношение. Подходящите дни за да сключите брак са 5 и 12 август /понеделник - ден на Луната/, 21 август /сряда - ден на Меркурий/, 16 и 30 август ( петък - ден на Венера) или 18 август (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните да бъдат предпазливи към запознанствата, защото може да се окажат неподходящи и разочароващи още преди края на месеца, но не е изключено да са дали обещание за брак и да се окажат в необратима ситуация. Тези които вече са срещнали истинската Любов да обявят годежа си. Подходящите дати за сключване на брак са 26 август /понеделник - ден на Луната/, 7 август /сряда - ден на Меркурий/ 2 август ( петък - ден на Венера) и 4 и 25 август (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните да не се впускат във флиртове, за да не се окажат оковани във веригите на неочаквана ревност и необясними чувства, особено ако са обвързани с по-ревнив от тях партньор. Преценката ви за хората е подвластна на емоцията. Съветвам ви да не рискувате със сериозно обвързване. Месецът не е подходящ за сключване на брак. Компромисните дати са 12 август / понеделник - ден на Луната/, 23 и 30 август (петък - ден на Венера) или 25 август ( неделя - ден на Слънцето).

РАК

Несемейните да не бързат със създаване на семейство, освен ако не са срещнали впечатляваща личност, която отговаря на представите им за брачна половинка, но при отпаднала Съдбовна забрана за брак. Не е изключено тази нова любов да промени из основи живота им. Подходящите дати за сключване на брак са 5 август /понеделник - ден на Луната/, 2, 9, 23 август (петък - ден на Венера) или 4 и 18 август (неделя - ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните имат шанса да срещнат най-сетне мечтания партньор, с когото да свържат живота си, но ще са щастливи само ако наистина искат да сключат брак, а не и заради натиск от страна на роднини. Ако имате намерение да сключите брак през август, подходящите дати са 5 и 26 август /понеделник - ден на Луната/, 14 август /сряда - ден на Меркурий/, 23 август (петък - ден на Венера) или 4 август (неделя - ден на Слънцето).

ДЕВА

Несемейните които вече са срещнали любовта, може дори да обявят годежа си, но само ако са убедени, че това е тяхната половинка и действията им не са плод на импулсивно решение. Решите ли да създавате семейство, от вас се изисква да сте сигурни, че няма неясноти и неприключени стари отношения. Месецът е добър за сключване на брак, а подходящите дни са 12 и 19 август /понеделник - ден на Луната/, 21 и 28 август /сряда - ден на Меркурий/, 23 и 30 август (петък - ден на Венера) или на 4 август (неделя - ден на Слънцето)

ВЕЗНИ

Несемейните, които още не са срещнали любовта на живота си може да се влюбят, но не бива да разчитат, че ще живеят хармонично, ако решат прибързано да сключат брак. Не бива да се поддават на натиска на техните роднини, нито да се женят на инат. Подходящите дни за сключване на брак са 12 август / понеделник - ден на Луната/, 2, 9, 30 август (петък - ден на Венера) или 4 и 18 август (неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните може да решат, че са срещнали най-сетне мечтания партньор, с когото да свържат живота си, но заради невъзможната безпристрастна преценка ще се разочароват бързо. Ако не се разделят, трудностите са неизбежни. По-добре е да се впускат във флиртове, а да изчакат. Ако сте планирали да сключите брак през август, подходящите дати са 12, 19, 26 август /понеделник - ден на Луната/, 2 и 30 август (петък - ден на Венера) или 11 август (неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните може да срещнат подходящия партньор по време на почивка или делово пътуване и да бъдат щастливи. За тези, които имат стабилна връзка и искат да създадат семейство, месецът позволява да сключат брак. Ако сте решили да създадете семейство, подходящите дни са 19 август /понеделник - ден на Луната/, 16 и 23 август (петък - ден на Венера) и 11 и 18 август (неделя - ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните може и да имат късмет с интересни запознанства, но трудностите в брака са неизбежни, особено при не отпаднала Съдбовна забрана за брак. Подходящите дати за подпис под брачно свидетелство са 19 и 26 август /понеделник - ден на Луната/, 2 август (петък - ден на Венера) или 11 август (неделя - ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, които имат сериозна връзка е време да вземат решение за създаване на семейство. Всички, създали нова връзка, не бива да избързват с годежа или брака. Ако сте решили да сключите брак, подходящите дни са 5 и 19 август / понеделник - ден на Луната/, 7 и 14 август /сряда - ден на Меркурий/, 2, 16, 23 (петък - ден на Венера) или 11 и 25 август (неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните да бъдат предпазливи към запознанствата, защото заради бликнали чувства и да се окажат обвързани с неподходящ партньор. Ще си създадат сериозен проблем, ако са дали прибързано обещание за годеж или брак. Ако имате намерение да сключите брак подходящите дни са 26 август / понеделник - ден на Луната/, 28 август / сряда - ден на Меркурий, 9 август (петък - ден на Венера) или 4 и 18 август (неделя - ден на Слънцето).

източник: ПИК

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби