Ужасен разврат! Секс, бой и кокаин на борда на круизни кораби

loading...

 

Пътуването с круизен кораб се смята за един от върховете на лукса. То навява мисли за пасажери в смокинги, слушащи струнни квартети. Но новото поколение от побъркани за купони туристи, заплашват да потопят идеалистичната репутация на индустрията, пише британският таблоид "Сън", цитирани от лупа.

Възползващи се от офертите ол инклузив за питиета и храна, туристите стигат до крайности на някои от презокеанските дестинации. Един бивш музикант на круизен кораб споделя: „Сравнително евтините цени на екскурзиите и питиетата, превърнаха пасажерите в животни”.

Миналата седмица пияни пасажери на британски кораб се замеряха с посуда и столове при пиянско сбиване в 2 часа сутринта. Пререканието довело до масов бой, след който имало шестима ранени туристи.

Пасажерите на „П&O Британия” плащат по 1000 паунда за едноседмично пътуване, което си е малка сума, в сравнение с другите с другите круизи, а пакетът ол инклузив струва 39,95 паунда на ден за 15 питиета.

Бивши служители на круизни кораби говорят за параходите като за места на разврат, насилие и безсрамна голота.

Всяка година около 21 милиона души по света предприемат ваканция с круизен кораб, а офертите в сегашно време са насочени повече към по-младите клиенти.

Друг бивш служител, Клер Сандърс на 29, определя по-кратките пътувания като „кошмар”. Тя споделя: „Гостите изпиваха всичко на бара, а след като той затвори започваха побоищата и разврата. Сутрин започват с шампанско, а на обяд вече минават на вино”.

Много от служителите твърдят, че намирането на кокаин по време на партитата е също толкова лесно, колкото и купуването на бутилка уиски. Също така казват, че и те понякога се включвали в тези купони, които обикновено завършвали по каютите с групов секс.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби