Обикновена болка в страни се оказа фатално заболяване за една млада жена

loading...

 

22-годишната Даниел Дейвис от Великобритания почувствала изненадваща болка отстрани в червата, докато била на почивка с приятели миналата година. Тя потърсила помощ от специалисти, които я диагностицирали с анемия. На Дейвис били предписани лекарства, съдържащи желязо, но в един момент англичанинката разбрала, че болката не изчезва, а само се влошава, пише zdrave.to.

Девойката се чувствала изключително зле, след като яла в ресторанти за бързо хранене. Понякога след като посещавала такива места, тя не можела да стане от леглото за една седмица. Дейвис отново отишла в болницата, а лекарите подозирали, че има камъни в жлъчката. Изследването на тялото елиминирало тази диагноза, след което майката на пациента решила, че дъщеря й има онкологично заболяване, имайки предвид всички симптоми.

Лекарите изпратили британката на колоноскопия и установили, че червата й са изгнили. Лекарите извършиха операция по отстраняване на тумор с размер на слива и диагностицирали трети стадий на рак на червата. Жената също трябвало да замрази яйцеклетките си, защото експертите й казали, че вече няма да може да има деца по естествен път. Бил й предписан 12-седмичен курс на химиотерапия.

Дейвис признава, че този момент бил най-трудният в живота й.

"Спомням си как плаках, молех лекарите да не правят това. Не можех да се грижа за дъщеря си Лилиан, която беше на три години. Но, за щастие, успях да разчитам на любимите ми хора, които се грижеха за нея, докато ме лекуваха”, спомня си Даниел.

Според жената, хората трябва да бъдат по-внимателни към изследванията, за да се избегнат грешки и да не се започне лечение навреме.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби