За това убиват! Бивш военен взриви света с истината за Антарктида!

loading...

Най-южният необитаем континент на планетата е идеално място за създаване на различни бази. От време на време изследователите там се натъкват на изоставени обекти от времето на Втората световна война.

Оказва се обаче, че с това постройките на Антарктида не свършват.

Бивш американски военен уверява, че извънземните редовно посещават ледения континент.

Журналистката Линда Хоу е разговаряла с бивш служител в Антарктическа ескадрила за развитие номер 6. Мъжът на име Браян е споделил наблюденията си за периода 1983-1997 година. Той разказва, че е виждал как огромно НЛО, което е влетяло в дупка в леда.

По време на службата си той е летял над зоната, над която са били забранени всякакви други чуждестранни полети. По време на едно от „пътешествията” си е видял как космически кораб с извънземни е влязъл в голяма дупка. Браян е ставал свидетел на подобно нещо няколко пъти, пише Блиц. НЛО-та са се появявали и над планините, но след това са се насочвали към своята дупка. Между другото, тя се намира на около 15 км от южния полюс, в нелетателната зона.

През живота си военният е виждал само една база, но не изключва броят им да е много по-голям. Според него хората, които управляват най-развитите страни в света, са наясно с всичко и дори си сътрудничат с извънземните.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби