Нови разкрития: Какво е правил Мартин веднага след като е изнасилил и умъртвил Кристи

loading...

 

Мария разказва за случката без страх. Часове след престъплението предполагаемият извършител стига до скромния дом на Ганчо и Мима, пише блиц.

Жената помага на 21-годишния мъж, като дори не подозира за престъплението, което е извършил. Изненадана е, когато той изведнъж побягва. Мартин уплашен споделя, че го гони полицията, но не обяснява защо, пише "Монитор".

По-късно вечерта вече цялото село знае за трагедията, а Мария с ужас разбира, че е помогнала на престъпник. На следващия ден тя отново се среща с беглеца. Този път обаче решава да помоли съпруга си за помощ. Ганчо е с животните на паша и тръгва по следите на младежа.

Той успява да го залови, снима го, нанася му 2-3 удара и го връзва за кобилата си. Макар че Мартин успява да избяга, Ганчо се превръща в герой на селото. Днес той трудно говори за случката. Споделя, че дори и хората в града го спират и го поздравяват, но той иска всички да забравят за това.

Пастирът Ганчо се страхува за себе си и за своето семейство. Младият мъж съчувства на близките на загиналото дете, защото той самият има 7-годишна дъщеричка, която тази година ще бъде в първи клас, също като покойната Кристин. Надява се да не се случват повече трагедии в село Сотиря.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби