Страшна трагедия! 7-годишният син на олимпийски шампион почина за няколко дни

loading...

 

През 1996 г. в Атланта Ли Донгхуа спечели златен медал за Швейцария в спортната гимнастика. Сега 51-годишният мъж би заменил всичките си медали за живота на 7-годишния си син Янис, но това е невъзможно. Момчето почина от скоротечен рак само за няколко дни, пише блиц.

Малкото момче вървяло по стъпките на баща и се развивало като отличен спортист. Миналия петък обаче стомахът на хлапето започнал да расте без причина и Ли Донгхуа завел сина си на лекар.

„Първо отидохме при личния лекар, който веднага ни прати на педиатър. Оттам незабавно бяхме препратени в болница. Преди да отидем в клиниката, Янис поиска да посетим във верига за бързо хранене, за да яде Детско меню. Въпреки че бяхме почти пред вратата на болницата, аз обърнах, за да изпълня желанието на сина си. Храни се с огромен апетит и дори поиска втори донът. От него отхапа само един път и обяви, че повече не е гладен. Опаковахме го и отидохме в болницата“, разказва опечаленият бивш гимнастик.

В клиниката малкото малкото момче е поставено под пълна упойка и подложено на серия от изследвания. След това лекарите пристигат с ужасна диагноза. Няколко злокачествени тумора са открити в черния дроб на Янис, а има разсейки и по други органи, пише блиц.

„Когато разбрах, бях напълно опустошен. Най-лошото беше, че не можех да сторя нищо за сина си. Просто ми оставаше да се моля“, допълва Ли Донгхуа.

Ужасната болест се развива с огромна скорост. Във вторник здравето на Янис толкова се влошава, че е настанен в интензивното отделение, а в 17:55 часа на същия ден момчето умира.

„След това останах при него няколко часа и само плаках. Постоянно се питах: Защо? Да се сбогувам по този начин с детето си, това бяха най-ужасните часове в живота ми. Последните ни спомени са как той дояде донъта в болницата. Радвам се, че не страда дълго. Всичко се разви толкова бързо“, разказва бившият световен и европейски шампион.

Малкото момче беше погребано в селцето Аглигенсвил в деня след смъртта си.

„Скъпи, Янис, завинаги ще останеш моето малко момче, а аз ще бъда твой баща“, изрича съкрушеният Ли Донгхуа, стоейки сам пред църквата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби