ПОТРЕС! Ето как се краде чисто нова Tesla за броени секунди! Хит видео

loading...

Охранителна камера в Лондон засне как двама крадци отмъкват Tesla за по-малко от 30 секунди. Естествено, помага им новата безключова технология.

На видеото, направено от камера на домофон, се вижда как единият крадец влиза през отворената порта в двора. На врата му виси електрическо устройсто с две жици. Престъпникът се приближава до къщата, протяга едната си ръка към нея, а другата към колата и магията се случва. За по-малко от 30 секнуди, Tesla-та, която струва 90 хил. паунда, светва в знак, че е отключена, съобщава dnes.bg.

Втората фигура се появява зад колата и веднага влиза в нея, пали я и напуска двора. Съучастникът му прибира жизиците спокойно и се връща на улицата, където се качва в луксозното возило. Двамата отпрашват надолу по улицата.

Собственикът на автомобила признава, че е шокиран колко бързо се е сбогувал с колата си. Всъщност, в момента на кражбата, тя се намирала в двора на брат му, чиято Tesla била в сервиза по това време.

Да откраднеш кола с новата безключова система, оказва се, не е толкова трудно. Едниственото, което ти трябва, е устройство, което да усили сигнала от ключа, който трябва да е близо до автомобила. Няколко хиляди коли са отпътувнали към моргите на черно, докато собствениците им кротко са спели, а ключа за возилото е бил до спалнята им.

Някои коли се предават след минути на измамата. На други са им нужди само 10 секунди преди да бъдат отключени.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби