Броени дни след операцията Ламбо изуми цяла България с това, което направи!

loading...

Сега Ламбо е в отделението по ортопедия и започва специална програма за раздвижване, която ще включва специални упражнения, масажи и подводна гимнастика 

Стефан Данаилов вече се изправя на крака след тежката операция и дори вече ходи, съобщават лекари от клиника "Бургасмед", където претърпя смяна на тазобедрената става. Големият актьор вече е изведен от интензивното и е на общ болничен режим, пише Lupa.bg.

Сега Ламбо е в отделението по ортопедия и започва специална програма за раздвижване, която ще включва специални упражнения, масажи и подводна гимнастика. Актьорът се чувства много добре и изненада докторите с бързото си възстановяване. Още на първия ден след интервенцията, той успя да седне на болничното легло. 

Мастера бе докаран по спешност в болница "Бургасмед" на 20 август със счупена тазобедрена става, след като падна на хлъзгава тераса в апартамента си в Приморско. Той бе опериран спешно от топ ортопеда проф. Андрей Йотов и екипа му от болница "Софиямед".  Данаилов сам избрал да не бъде преместван в столицата, за да не поема излишни рискове за здравето си, затова остана в бургаската клиника.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби