Борисов пак впрегна джипа на път и призна: Имам нужда от отпуск

loading...

 

След срещата с феновете на „Ботев” - Пловдив, Бойко Борисов пак впрегна служебния джип. Заедно с финансовия министър Владислав Горанов и областния управител на Пловдив Здравко Димитров, Борисов посети и Пловдивската духовна семинария „Св. Св. Кирил и Методий“. Премиерът призна, че му липсва отпуска и не му се отразява добре, че не си взима почивка, пише лупа.

"И на Локомотив, и на Спартак, и на Марица ще помагаме, каквото можем", обеща Борисов.

"На този стадион си спомням, като съм идвал на мачове, толкова да пълни стадионите, че няма смисъл да се пази. Лошото е, че за качествен футбол говорим само носталгично, но да видим. Във всички случаи сега осветлението и терените са по-добре оттогава. Ще помогнем и за стадионите и да видим тогава какво ще е", категоричен е Борисов.

"Ще помагаме на детско-юношеските школи, трябва БФС да вкара някакви правила за лимит на чужденци, за лимит на заплати", увери и Владислав Горанов.

Премиерът се поинтересува дали всичко е наред със заплатите на духовниците след новия законопроект. Борисов посети и обновените спални помещения на децата, които се обучават в семинарията.

"Сега в Русенско ще откриваме ново училище, навсякъде има wi-fi. За тази семинария в Пловдив са дадени 600 000 лева", каза Борисов.

"За тази сграда ще отчетем до стотинка какво е дадено, предполагаме, че тази субсидия ще стигне", заяви митрополитът.

Премиерът увери, че основен приоритет на правителството е образованието, както ГЕРБ обеща в предизборната си програма. Семинарията пък подари на премиера икона със светите братя Кирил и Методий.

Митрополитът изрази и благодарността си към премиера за подпомагането на живота на богослужителите.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби