Емануела е бясна! Поредната жена на Динев отглежда сина ѝ

loading...

 

Емануела избухна в социалните мрежи. Пореден абсурд, свързан с бившия й Митко Динев и общото им дете, я изкара извън кожата й, пише новини.бг.

Съдът отне сина на фолкпевицата и предостави упражняването на родителските права върху малкия Мити на неговия баща Димитър Динев. Рядко срещаното в България решение на съд да даде родителските права на бащата, а не на майката, е постановено от съдия Елена Динева на 25 юни.

Оказва се, че Митко Динев е все същият безотговорен баща и въпреки че отмъкна родителските права по откровено мошенически начин,  сега, когато момченцето е при него, го отглежда не той.

Емануела публикува видеоклип, качен от жена на име Виктория Крумова, в който малкият Мити си играе в голяма лодка на сушата. Въпросната брюнетка вероятно е поредната кратка авантюра на Митко Динев.

„Ето я поредната жена, отглеждаща сина ми, когато е при любящия си баща! На всеки три-четири месеца е различна! И съдия Динева прецени, че детето ще се отглежда в добра среда при баща си! България!!!“, изригна разгневената майка във Фейсбук и поясни,  че под "поредната жена" няма  предвид детегледачка, а поредната парцалеса до "любящия баща".

"Миналата година, сина ми се прибра от режим при "любящия баща" с гъбички на интимните части, но и това не беше кредитирано от сидийката Динева, сега с каква болест ще ми прибере детенцето, вече ме е страх да предположа???!!!! А относно това момиче позволило си да качва чуждо дете в социални мрежи, разбира се, че ще предприема мерки, както и към "любящия баща"!?", закани се певицата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби