Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за днес - изкушения за Лъвовете, денят е перфектен за Везните

loading...

ОВЕН

Стабилизирайте материалното си състояние. Очаква ви реализация на вашите идеи и стремежи. Постигнете взаимно разбирателство. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията.

Всички, които са отговорни, днес имат възможност да реализират успешни сделки. Очаквайте делови предложения и се доверете на интуицията си.

ТЕЛЕЦ

Привличайте към себе си само хора, с които ще съумеете да реализирате плановете си. Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Ако идеите ви се развият успешно, в края на месеца ще сте се изкачили на ново стъпало в общественото си положение. Всичките ви идеи ще бъдат приети.

БЛИЗНАЦИ

Не пропускайте шансът си за нови запознанства. Не очаквайте помощ отстрани. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Очаквайте отлични финансови постъпления. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори.

РАК

Денят е благоприятен за изяви, ако съумеете да контролирате емоцията си, заради която не само не успявате да наложите мнението си, а си печелите и неприятели. Само така ще успеете да постигнете целите си. Заетите в деловата сфера могат успешно да изяснят финансовите разногласия с партньорите си. Отложете семейните разговори за вечерта.

ЛЪВ

Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма да са успешни. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки със стоки собствено производство.

ДЕВА

Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Съобразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Изявете своите положителни качества, но ценете и качествата на другите хора, от които сте зависими.

ВЕЗНИ

Справяте се перфектно с дейност, свързана с продажба и покупка на недвижими имоти, ако това е ваша професия. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед. Избягвайте съмнителни делови предложения, ако са свързани с лесна печалба, която може да ви съсипе бизнеса.

СКОРПИОН

Откажете се от пътуване, което е свързано с непланирани разходи и ще натовари семейния ви бюджет. Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за промени. Справете се със задачите си сами, а и помощ не ви е необходима. Очаквайте новина за финансови постъпления.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите ви са свързани отново с ваши колеги, които са обидени от ваши забележки без покритие. Новите запознанства ви помагат да преодолеете бързо кризата в отношенията ви. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно.

КОЗИРОГ

Отношенията с близките ви са хармонични. Използвайте шансът си да оправите възникналите недоразумения на работното място. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден. Подтиквани от ваши делови партньори, сте склонни да се включите в губеща инвестиция, въпреки предупрежденията да сте предпазливи.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да приличате на някого, дори и ако е достоен пример за подражание. Самоувереността днес ще ви навреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с упорство мнението си. Конфликтите на работното ви място са непреодолими, заради острият ви език, който ви е трудно да контролирате.

РИБИ

Имате възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си. Не заблуждавайте себе си и не си внушавайте, че не носите вина за загубите, които търпите. Осъществете всичките си срещи и разговори. Ако някой ви засегне сте готови за отговорите заядливо, създавайки повод за конфликти на работното си място.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби