Голяма класа е! Вижте каква е космическата цена за минута игра на Стефан Данаилов

loading...

Прясно оперираният Стефан Данаилов бърза да се върне на сцената, за да не загуби хонорара си от 15 000 лева, който му се полага за вече разпродадени 15 представления на "Актрисата" до края на годината.

Според запознати за едно изиграно представление Ламбо се е договорил да получава твърдо сумата от 1000 лв. 

76-годишният актьор има 10-минутно присъствие в пиесата, в която си партнира с Аня Пенчева, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и Павел Иванов. За кратката си, но ефективна поява на сцената с електрически скутер хонорарът му е 500 лева. Още толкова обаче зам.- лидерът на БСП и червен депутат получава и като постановчик на спектакъла, който е съвместна продукция с Народния театър и продуцента кирил Кирилов, пише "Уикенд".

Така се получава, че за минута игра всъщност Ламбо получава 100 лева. "Актрисата" бележи голямото завръщане на Данаилов на сценатата след 5-годишно отсъствие заради тежки здравословни проблеми. За съжаление, на някогашния секссимвол не му провървя особено, тъй като в разгара на турнето си из България с "Актрисата" и тъкмо както бе набрал скорост и творческа енергия, на 19 август вечерта той падна на вилата си в Приморско и счупи тазобедрената си става. 

Стефан бе приет по спешност в бургаска болница, а няколко дни по-късно светилото в ортопедията проф. д-р Андрей Йотов му направи успешна операция по смяна на ставата. 

Тежкият инцидент с майор Деянов принуди екипа да отмени някои представления и първоначално да обяви, че заради дългата рехабилитация на Ламбо над 10 спектакъла, предвидени до края на годината, ще бъдат преместени за други дати. Оказа се обаче, че никой не оказвал натиск на Стефан Данаилов да се върне бързо на сцената, а той самият пожелал да играе и заявил готовност да направи това още на 8 септември във Варна.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби