Хитро! Мъж инсценира смъртта си, за да разкрие плана на жена си да го убие

loading...

 

Рамон Соса, от Хюстън САЩ, който е треньор по бокс, инсценирал собствената си смърт, след като научил, че жена му е търсила да наеме професионален убиец. Той се свързал с детективи от полицията, които доказали, че Мария „Лулу” Соса, предложила 1500 долара, за да бъде убит, по време на продължителния им развод. Той е баща на три деца от предишен брак, пише лупа.

Рамон споделя, че направо изтръпнал, когато научил по какъв начин Мария иска да се докопа до парите му. 

Обаче вместо веднага да ѝ разкрие, че знае всичко, той изготвил план, с помощта на който да е сигурен, че тя ще отиде в затвора.

За съжаление на Мария, тя се свързала за работата с мъж на име Густаво, без да знае, че двамата с мъжа ѝ са приятели. Густаво разказал на Рамон какво се е случило и при следващата среща с Мария, той вече носел микрофон под дрехите си и записал разговора им. После двамата занесли записа в полицията в Хюстън, пише лупа.

Но това доказателство не било достатъчно, за да я осъдят, затова детективите му предложили да му направят снимка, на която все едно вече е застрелян и те после ще я покажат на Мария.

С помощта на екип от ФБР, полицаите му направили ефектен грим, за да няма съмнение, че наистина е мъртъв.

Един убиец, който всъщност бил полицай под прикритие, се срещнал с Мария на паркинг и показал снимката. Тя започнала да се смее и дори попитала дали наистина мъжът ѝ е мъртъв.

Мария била арестувана и обвинена в опит за убийство. Нейната присъда е 20 години.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби