ТАКСИДЖИЯ СЧУПИ СТЪКЛЕНА БУТИЛКА, НО ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ ПОСЛЕ ЩЕ ТИ ОТВИНТИ ГЛАВАТА!

loading...

Никой не е предполагал, че това е истина! BRADVA.BG представя на своите читатели изумителни доказателства за това, че на планетата ни се случват неща, за които се мълчи.

Според редица алтернативни изследователи, рептилите са извънземна раса, която се вселява в хора от определени родове. Те са обладали редица знатни кланове, които буквално дърпат конците на планетата ни, но те са и сред обикновените хора.

Докато знатните фамилии на световните кукловоди умело се крият от камерите, съществуват редица доказателства за обикновени хора, над които тегне вековната прокоба.

Една от най-известните характеристики на рептилите е способността мигновено да променят части от тялото си. Те имат човешки облик, но само за секунда нещо в тях се променя и издава истинската им същност.

Това е Рейпур,  беден индиец, известен като „Стъкления човек“. Може би се питате защо!?

Защото най-голямото удоволствие в живота на Рейпур е да яде стъкло!

Преди го е правил всеки ден, но сега се ограничава да го прави само по няколко пъти седмично. Той сдъвква стъклата с лекота, но когато се вгледаме в зъбите му ни става ясно как!

Той променя за момент зъбите си от човешки на рептилски остри като бръснач резци, които схрускват стъклени бутилки без проблем.

Вижте шокиращото видео:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби