След 50 години брак Адриано Челентано е все така лудо влюбен в жена си – ето тяхната рецепта за любов (СНИМКИ)

loading...

 

Адриано Челентано е истинска легенда в музиката и киното, символ на своето поколение и любимец на не една генерация.

Но освен звезда, той е верен и любящ съпруг, при това от цели 50 години! Челентано и съпругата му Клаудия Мори са най-известната двойка в Италия. Трудно е да се повярва, но от техния сватбен ден са изминали точно 50 години! Дори след половин век те все още привличат вниманието на феновете от цял ​​свят.

Любовната история на тази темпераментна и красива двойка започна на снимачната площадка на филм. И тогава се завърта истинска мелодрама, по която човек може да направи поне още един филм, основан на реални събития.

Днес, след толкова много години брак, Адриано и Клаудия все още са влюбени един в друг и изглеждат много щастливи. Можете да се уверите, като прегледате този трогателен подбор от снимки на известната двойка.

Когато за първи път се виждат на снимачната площадка на “One Strange Type” през 1963 г., Клаудия не обръща особено внимание на Адриано. Поведението му изглежда твърде дръзко и възмутително.

Адриано е буквално като “ужилен” от това безразличие и започва по всякакъв начин да търси вниманието на красавицата. Прави много опити, но момичето остава студено и непреодолимо. И тогава съдбата се намесва. Поради небрежността на Клаудия, един плафон на снимачната площадка се счупва и фрагментите му посипват лицето на Адриано. Тя се хвърля към него с извинения и в същия миг припламва огънят на тяхната любов, който все още гори.

Първоначално момичето смята своя любовник за твърде несериозен за дълга връзка. 

Тя променя мнението си, след като темпераментният италианец признава любовта си на живо на свой концерт, след като изпълнява романтична балада.

Тези оригинални младоженци сключват брак в три сутринта, така че досадните папараци да не развалят дългоочаквания им момент. Оттогава, те вече са половин век заедно и се обичат един друг до лудост.

В началото на семейния си живот Клаудия взема мъдро женско решение. Тя започва да посвещава повече време на семейството, децата и делата на съпруга си, отколкото на собствената си кариера. Съпругата започва да помага на Адриано в работата, съчетавайки задълженията на администратор и имиджмейкър. На нея актьорът дължи успеха си и многобройните си победи в различни номинации.

Челентано не може да бъде верен съпруг, а аферата му с Орнела Мути става истински скандал. Клаудия прощава на съпруга си за всички грехове и му позволява да се върне в семейството. Когато я питат защо го обича, тя обяснява, че никога не е срещала по-интересен в живота си.

Сега двойката живее в уютна къща близо до Милано. Близо до входа на къщата стои статуя на Клаудия, която се мие от фонтана. Челентано и Мори предпочитат спокойния живот, опитват се да избягват шумните партита.

Любовната история на Адриано Челентано и Клаудия Мори може да ви научи как да се борите за своя избор и да изградите живот заедно. Семейните им трудности дават само истина на тази история, защото идеалната връзка не съществува в природата. Но мъдростта на жените и мъжката любов могат да преодолеят всички трудности и да спечелят целия свят. А какво ви остава да направите, ако не можете да живеете без половинката си?

Източник: ИнфоБургас

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби