Потресаващо! Безсрамница отиде на кино и започна да мастурбира, изхвърлиха я като куче

loading...

 

Британският актьор Том Хидълстън накарал зрителка на театрална постановка с негово участие да получи оргазъм два пъти докато го гледа, пише блиц.

Това се случило по време на постановката „Предателство“ в Ню Йорк. В нея Хидълстън, който минава за един от най-големите секс символи на Великобритания, се среща тайно със своя любовница в апартамент. 

Посетител на представлението твърди, че „млада жена между 20 и 30 години“ се разгорещила докато гледала постановката по Харолд Пинтър, пише “Page Six”. Посетителят, който бил на същия ред като страстната дама, обяснява: „Моят приятел усещаше ритмично блъскане по облегалката, придружено от време на време с тихи стенания и кикотене. Ставаше все по-бързо и по-бързо докато накрая имаше едно по-силно „Ха“.

Тя застана отново в нормална поза, облегна назад глава и затвори очи“. Жената, обаче, не спряла до там. Същият зрител твърди, че тя отново „започнала процеса“ и изпуснала още едно задоволено „Ха“ в кулминацията на пиесата, което Хидълстън страстно целува сценичната си партньорка Заве Аштън.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби