Помните ли Петко от „Хелс Китчън“? Няма да повярвате какво се случва с него след шоуто!

loading...

Петко от „Хелс Китчън“ срещна любовта

Помните ли Петко от „Хелс Китчън“? Той беше един от участниците във втория сезон на кулинарното шоу и бързо се превърна в любимец на зрителите. Петко бе един от най-колоритните участници в шоуто, но за огромно съжаление, напусна кулинарната надпревара на крачка от финалния етап на състезанието.

Днес Петко гостува в „На кафе“, където разказа как върви живота му след участието му в „Хелс Китчън“. Пецата признава, че след предаването има много фенове, не само в България, но и в чужбина, както и че винаги е „истински“. „Бил съм истински както в шоуто, така и в реалния живот. Каквото ми е на душата, това ми е и на устата. Всички ме поздравяват за участието ми в „Хелс Китчън“. Имам страшно много фенове както в България, така и в чужбина.

Всички съжаляват, че не съм стигнал до финала, но постижението осмо място, също не е лошо. Самоук съм, всичко ми идва отвътре и продължавам да готвя“, разказа Петко пред водещата Гала.

Той разкрива и подробности около личния си живот. „Дълго чаках да срещна подходящото момиче. За щастие това се случи. Познавахме се от преди шоуто. Имахме общи компания и приятели, но не бях събрал куража да й покажа чувствата си. Приятелката ми е следяла изявите ми в „Хелс Китчън“ и ми сподели, че е останала очарована от участието ми, защото съм бил себе си“, споделя Петко, пише nova.bg.

Работа

Пецата разкрива и къде работи в момента. „В момента работя в най-голямата компания в света за речни и океански круизи, на много висока позицията като су-шеф на един кораб. Маршрутът му е от Базел, Швейцария, през Кьолн, Германия, до Амстердам, Холандия. През повечето време съм на борда – 6 седмици работя, после 2 почивам. 80% от служителите на кораба са българи, които ме посрещнаха много топло“, споделя Петко.

Той казва още, че е изключително доволен от участието си в „Хелс Китчън“. „Наследих уменията в кухнята от дядо си. Едно време и той е пътувал по круизи. Научих страшно много от него, но заради новата ми позиция се наложи да изкарам допълнително още 7 сертификата“, разкрива Петко.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби