АЛЕНА ЗНАЕ! Нищо не може да подготви 5-те критични зодии за торнадото от премеждия през идната седмица!

loading...

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Идната седмица ще е особено благоприятна за любовния ви живот. Ако не сте обвързани, излизайте по-често и се срещайте с хора – нищо чудно някой да привлече интереса ви. През почивните дни в любовта са възможни вълнуващи изненади, а и вие ще изпитвате желание да флиртувате и ще си търсите компания. Ако вече имате половинка, сега е време да прекарвате повече време заедно.

 

Телец
Душевните ви преживявания ще бъдат интензивни и ще ви подтикнат да обърнете поглед към вътрешния си свят, вместо да се вторачвате в случващите се навън събития. Дори да не сте в най-доброто разположение на духа, може да се възползвате от периода, ако се вгледате по-дълбоко в себе си и чуете какво се опитва да ви каже сърцето. Не страдайте, ако установите, че някое ваше желание не се е сбъднало.

Близнаци
Изясняването на важни взаимоотношения ще привлича вниманието на много от вас. Може да е връзката с половинката ви, но не е изключено да става дума и за делови взаимоотношения, които имат важно значение за кариерата ви и за бъдещото ви професионално развитие. Независимо дали вие сте инициатори на разговорите, на дневен ред ще излязат въпроси, които до този момент не сте се осмелили да повдигнете.

Рак
В началото на периода бихте могли спокойно да обявите какво желаете да постигнете и успешно да отстоявате позицията си. Умението ви да общувате и да водите преговори ще бъде предпоставка за положителния развой на събитията. В случай че трябва да се защитите, не си мълчете. Ще имате достатъчно физическа енергия, така че не мързелувайте, а я използвайте за нещо позитивно.

Лъв
Едва ли някой или нещо може да ви спре да направите онова, което сте си наумили. Ще имате ентусиазъм за работа, ще преследвате целите, които сте си поставили, а и ще бъдете доста креативни. Ще изпитвате силно желание да се изявите и да блеснете пред останалите – ако притежавате нужните качества и полагате достатъчно труд, няма причина желанието ви да не се осъществи. Не е уместно да оставяте днешната работа за утре.

Дева
За вас идната седмица ще е изпълнена с емоции. Здравият разум, с който така се гордеете, ще отстъпи пред силните чувства, а учтивостта, която е ваша отличителна черта, може да бъде изместена от искреност, с която ще изненадате и околните, и себе си. Ако сте се стремили да поддържате добрия тон в отношенията си, сега трудно ще се въздържите да не споделите какво мислите.

Везни
Очакват ви приятни и спокойни 7 дни. Ще са такива най-вече заради вашата позитивна нагласа към случващото се и заради благоразположението ви към околните. Периодът е чудесен за любовни срещи и романтични изненади, така че ако сте обвързани, ще имате хубави моменти в компанията на половинката си. Ако пък сте открити за нови любовни авантюри, нищо чудно да омаете някого.

Скорпион
Преживяванията ви ще зависят най-вече от това за какво ще решите да изразходвате силите си. Ако използвате енергията си, за да поддържате на всяка цена статуквото в създала се вече ситуация, която не ви носи добро, нищо чудно да изпуснете шанса си да извършите положителна промяна. Ако обаче заложите на новото и различното, ще постигнете напредък.

Стрелец
Ще ви е от полза, ако забавите малко темпото, ако наблюдавате случващото се във външния свят и анализирате душевните си преживявания. Тези наблюдения ще ви помогнат да си направите равносметка и да разберете какво сте постигнали и какво – не. В момента изобщо не е препоръчително да се захващате с няколко неща едновременно, да поемате много ангажименти или да се разкъсвате между личния и професионалния си живот.

Козирог
В началото на идната седмица е възможно да се чувствате напрегнати и някои хора да ви дразнят. Не всички сред вас ще го показват, но лесно ще излизате от равновесие. Дори да се опитате да скриете това от околните, най-близките ще разберат, а и себе си не бихте могли да излъжете. Ако през следващите дни ви е трудно да си обясните нещо, липсва ви яснота за посоката или събитията в някаква област от живота ви претърпят внезапен обрат, по-добре не търсете логично обяснение.

Водолей
Идната седмица ще започне за вас спокойно. В понеделник ще е по-добре да не храните кой знае какви очаквания и да намалите активността си. Вероятно няма да имате енергия или пък всичко ще се случва по-бавно, отколкото ви се иска. Не се ядосвайте, ако това се случва, а използвайте деня за почивка или за неща, които не изискват големи усилия. Ако имате възможност, разходете се или прекарайте известно време в усамотение.

Риби
Предстои ви наситен с много емоции период, в който ще трябва да се разделите с част от миналото. Това може да е нещо конкретно, например връзка или служебен ангажимент, но е възможно и да става въпрос за ваши надежди, очаквания и намерения. Дори да не ви е приятно, че това се случва, всичко ще е за добро. Ако в живота ви има човек, който се възползва от вас, или страдате от несподелена любов, сега е моментът да помогнете малко на съдбата и да се освободите от всичко, което ви затормозява.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби