Всички това се питат! Ще има ли втора сватба между Софка и Гринго!?

loading...

Сагата между Софи Маринова и Гринго продължава с пълна сила. Историята им е достайна за сюжет на турска сапунка. Двамата влюбени, които се събраха отново след бурната раздяла, не изключват възможността да минат отново под венчилото, пише ПИК, позовавайки се на „Телеграф“.

 

За това призна самата Софка. Но разкри, че този път няма да залага на шумно тържество. Ромката допълни, че поредната сватба може да се състои само при едно условие – любимият й да премине изпитателния срок.

„В момента Гринго е в изпитателен срок. Трябва да се държи добре, ако иска втора сватба“, споделя с усмивка влюбената Софи Маринова.

През март месец тази година двамата вдигнаха пищна сватба. Само три месеца след това, те сложиха край на брака си. Тогава стана ясно, че в основата на разлъката им е буйния нрав на Гринго, който често посягал на изпълнителката.

Софка заяви преди време, че двамата отново са се събрали. Но този път са се оставили на течението, защото така е по-добре.

След като обяви повторното си събиране с Гринго, изпълнителката помоли медиите да бъде оставена на спокойствие да изживее любовта си.

„Ние ромите сме така. Бием се, караме се, разделяме се и после отново се събираме“, заяви тогава Софка.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби