Приятелка на проф. Вучков с драматични разкрития за смъртта му и невероятен стих

loading...

 

Известният модел, общественик и експерт по здравословно хранене Алина Дуарте направи неочаквани разкрития за смъртта на проф. Юлиан Вучков, който си отиде тази вечер на 83 години. Тя написа емоционално и пълно с много болка послание във Фейсбук и публикува една от последните си снимки с професора, пише блиц.

По думите й Юлиан Вучков е бил в перфектно здраве. Наскоро си направил изследвания на сърцето и те били абсолютно в норма. Ето какво пише още Алина Дуарте: Здравейте на всички, които ме помнят.

Нямаше да се върна тук повече, но днес, в 21:02 се случи онова, което за всеки нормален човек се нарича “ трагедия”. Ще се наложи днес да пиша дълго, навлизайки в най-дребни детайли, за да ви отегча с моята драма. Днес , в 20:57ч почина професор Вучков.

Почина човекът, който ми беше като роден дядо, като духовен брат и най-интелектуален събеседник от всички , които имам в графа “ приятели”. Всеки ден се чувахме. През ден се виждахме. Професорът няма деца.

Споделял ми е за негов полубрат, с когото не подържат никаква връзка, защото той го ненавижда. Други роднини няма. Запознах го с Виктор- мой близък,който преди време в едно предаване разказа за тежката си съдба на сирак, никога не познал топлотата на семейството, живял в бедност, но винаги изкарвал прехраната си с честен и тежък труд. Виктор се грижеше всеки ден за професора в продължение на 4 месеца.

Всеки ден го водеше на разходка. Всеки ден се хранеха заедно. Всеки ден Вики му разтриваше “прасетата”-както обичаше професорът да казва на прасците си. Те двамата бяха като синът и бащата, видяли се със закъснение в четири десетилетия. Те бяха като дядо и внуче, седнали на сянка на една от пейките на Витошка. . . . Днес си отиде човекът, който живееше за работата си така както никой друг.

Днес си отиде човекът, намерил любовта чак на 70 годишна възраст , изживявайки я пълноценно цели 10 години. Днес си отиде човекът, който в следващите 3 години не погледна друга жена след кончината на своята любима, макар и да имаше много обожателки от 50 до 70годишна възраст, готови да заживеят с него. Днес си отиде човекът, който презираше политиката до болка. Днес си отиде човекът, не спестил нито една истина за управляващите и изричащ всичко както в ефир , така и на живо.

Днес си отиде човекът , който пишеше и четеше всеки ден. Днес си отиде човекът, който утре щеше да се снима за корицата на новата си книга. Днес си отиде човекът, който имаше по-здраво сърце от моето.

Днес си отиде човекът, чиито пълни изследвания показваха цветущо здраве. Днес си отиде човекът, който “лекарите” от спешното на ВМА убиха и не ни пуснаха да влезем при него. Днес си отиде човекът, който можеше да живее пълноценно и вече не чувстващ самота поне още 10 години, като в това време щеше да направи още хиляди предавания, които да гледат милионите му фенове-зрители. Можеше, можеше, можеше... Всичко можеше... Всичко приключи."

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби