Мегз си призна ужасно срамна грешка и отвърна на обидите на Жени Калканджиева, нарече я по съкрушаващ начин

loading...

 

Преди броени дни на Мегз изживя поредния си кошмар - публично и на сцената, по време на ревюто си в Седмицата на модата. Скандалната дизайнерка бе грубо замерена с обидни и нецензурни реплики от Жени Калканджиева.

В резултат шестата по красота в света бе изведена от свои познати от залата, докато крещи по Каканашева, а самата тя не обели и думи от сцената. Реакцията й обаче, не закъсня, но тя е по-скоро признание за безумната й грешка отпреди година, заради която любимият й Румен Рончев лежа 5 месеца в ареста.

Именно заради тази й постъпка пък, Жени Калканджиева я нападна, обявявайки кампанията й #активнодобро за лицемерна!

"Пиша този пост и рева не само, защото това наистина е грешката на моя живот, а защото ме боли до задушаване. От гърлото до корема всичко ме стяга и ми идва да умра. Срам ме е.  Като малка вярвах, че ще променя света, а сега съм в криминалните хроники - сключила споразумение за условна присъда.

И мъжа ми направи. Ходи, говори, опита се с добро. Оказа се, обаче,че с 200 платени остават още 100... И ние направихме най-голямата глупост. Решихме да се САМОРАЗПРАВИМ. Разглобихме една кола и я обявихме за открадната. С цел да си вземем поне всички нови части, които бях купила преди няколко месеца и да я зарежем някъде и тя да се намери без тях.

Представяте ли си-дори не знам какво сме си мислили. Така ни се струваше, че е справедливо... Пет часа след обявяването колата беше открита. Бяхме платили 200, платихме още 200 за колата. Мъжа ми лежа 5 месеца в ареста. Даже няма да ви казвам колко загубихме в личен и финансов аспект. За малко не се разделихме и за малко не фалирахме.

Егото и невъздържаността са лоши учители. И моята история може да ви бъде добър пример за това. Аз имах всичко и за малко не го загубих, защото казах на мъжа си: "Моля те направи нещо. Подписала съм от глупост най-тъпия договор на света и вече съм платила 200 хиляди за кола, която струва 100".

Само ако знаех тогава. Щях да им подаря и частите, и шибаната кола,и още каквото искат. Но тогава имаше едно голямо Его, което търсеше справедливост.  Хора, съжалявам и платих най-тежката цена, за да науча уроците си. И повярвайте ми, иска се мн преглъщане, за да продължиш напред - особено когато си публична личност и всеки те сочи с пръст.

За да започна да се виждам отново като достоен човек - аз промених изцяло живота си. Започнах да правя неща, които смятам за значими за средата и обществото, в което живея. #АКТИВНОДОБРО дава втори шанс на ненужните вещи и дарява пари за живот на болни хора.

Но за мен то беше моя начин да се излекувам и продължа. С него аз повярвах, че имам право на втори шанс за нов живот. И отново започнах да мечтая, че мога да променя света.

Имате право да ме съдите. Аз съм си виновна. Но това не прави каузата ми лицемерна. Всеки има правото да се поправи и продължи достойно".

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби