Шокиращ рекорд! Тийнейджър се задоволи 56 пъти подред и умря, но бе признат от Гинес

loading...

 

Тийнейджър мастурбирал невероятните 56 пъти подред без спиране, преди да умре от сърдечен удар. Той счупи световния рекорд и беше удостоен със сертификат от представител на Гинес, който посети дома му в Портланд, САЩ. Джером Карпентър бе намерен мъртъв в спалнята си, след като явно бе прекалил със самозадоволяването, пише Канал 3.

Смята се, че Джером е страдал от депресия поради "изключителна самота". Майка му се обадила на полицията в Портланд, след като открила трупа в стаята му. Тя споделила на репортери на уебсайта Huzlers следното: "Мина 1 час, откакто го повиках за обяд.

Джером беше типът момче, което ще си открадне храна от чинията ти, когато не гледаш. Знаех, че нещо не е наред, щом той не е слезе да яде. Синът ми беше страхотно дете", завърши тя и започна да плаче. Полицията пристигнала в дома му около час, след като г-жа Карпентър им се обадила.

Офицер Дийн Мароу каза на репортери на Huzlers какво видял, когато отворил вратата на спалнята на Джером. "Младият мъж беше на леглото си ... пенисът му беше отделен от тялото му. Сигурно го е правил толкова интензивно, че просто се е отлепил от тялото му.

Открихме, че пенисът му е хванат в лявата ръка толкова здраво, че не можехме да го отлепим. Това беше трагично”. Полицаите все още разследват случая за повече информация. Погребението на Джером ще се състои следващата седмица.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби