Тервел Пулев със скандална версия за мъртвия боксьор, направи шокиращи разкрития в ефир

loading...

 

Българският професионален боксьор Тервел Пулев коментира скандала със смъртта на Борис Станчов по време на мач в Албания. Братът на Кубрат Пулев обяви пред „Би Ти Ви“, че медицинското свидетелство на родния боец е съмнително, тъй като всички прегледи са подпечатани от един и същи лекар, пише блиц.

„За да коментирам случая, трябва да изчакаме резултатите от аутопсията на албанските власти. Има всякакви догадки - бил изпил нещо, в колата му имала виагра. Докато не стане ясно всичко, не мога да коментирам“, обяви олимпийският бронзов медалист от Лондон 2012.

„Има практика боксьори да пълнят статистиката на своите противници. Това не е проблем. За мен трябва да се види как функционира нашата система, за да не се стига до други такива инциденти. За мен е прецедент някой да се бие с чужда карта. Такова нещо чувам за първи път. Пълен абсурд е мениджърът му да не знае. Всеки се качва на канатара и си показва личната карта. Хората, които са пътували с Борис Станчов, са знаели за тази измама. Няма шанс да не са знаели, че има подмяна на самоличността. Той е влязъл в Албания със своята лична карта и изведнъж на кантара представя друга", обяви Пулев.

"Има вероятност и медицинското му свидетелство да е подменено. Бях в прокуратурата и видях медицинското. Един единствен лекар е подпечатал всичките прегледи. Това ми звучи малко като - Докторе, ето ти 100 лева и направи медицинското. От прокуратурата ме извикаха в качеството ми на експерт, защото и за тях това е нещо ново. Със сигурност трябва да има затягане на правилата и по-строг контрол. Трябва да излезе експертиза за смъртта на момчето и тогава ще можем да коментирам цялостно. Всичко друго е догадки. Трябва да има причина за неговата смърт", добави Тервел Пулев.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби