Мъж излезе от кома и разказа за страшните си преживявания в отвъдното, всички му вярват

loading...

 

Сергей Горловски е претърпял тежък инцидент с кола. Той не може да си спомни деня преди инцидента, но си спомня прекрасно какво е видял докато е бил в кома.

Вокалистът на групата „Много години“ и водещият на ансамбъл „Сизран-Город“ Сергей Горловски разказа за преживяването си от другия свят. Той почувствал необичайно усещане по време на медицинската кома, в която е бил.

Когато лекарите се борили за живота на Сергей, той почувствал, че някой го задържа и не му позволява да напусне този свят.

"Постоянно се борех, имах усещането, че се задушавам", разказва Сергей.

Той признава, че това може да няма нищо общо със свръхестествено зрение, а да се получи в следствие от ефектите на лекарствата.

Днес Сергей има главоболие непрекъснато и му се поставят обезболяващи инжекции. След като е бил бутнат от кола, човекът получил междупрешленната херния.

"Гласът ми изчезна, сега не мога да говоря нормално, дрезгав е. Левият ми крак е вцепенен, постоянно накуцващ. Лекарите казват, че с такава контузия се лежи поне три седмици и възстановяването ще започне след няколко месеца“, обяснява Сергей.

Денят, когато е бил блъснат от кола, и вечерта преди инцидента, Сергей не ги помни.

Понякога обърква дните и не може да си спомни датата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби