Скандал в ефир с Волен Сидеров спря извънредно предаването „Референдум“ по БНТ, изритаха го като куче

loading...

 

Лют скандал се разигра в ефира на Българската национална телевизия. Водещата на "Референдум" изгони лидера на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров от ефир, намеси се дори и охраната, пише новини.бг.

Скандалът се разрази, след като времето на Волен Сидеров в предаването изтече. Чешмеджиева направи забележка на лидера на "Атака", а след като той опита да каже още нещо, тя директно спря микрофона на лидера на "Атака".

Последва нов опит на Сидеров да вземе участие в предаването, когато водещата извика охраната, за да го извадят от ефир. Намесата им обаче не се наложи, защото страстите се успокоиха.

Сидеров се оплака от цензура в национален ефир, но водещата заяви, че времето му от 7 минути е изтекло и по регламент няма право да говори повече. Политикът каза, че изключването на звука му е същото като изключването на депутатите от "Атака" от групата на патриотите в парламента.

"Защо ми налагате цензура, г-жо Чешмеджиева. Кажете колко милиона получавате годишно от данъкоплатците", изригна лидерът на "Атака" по адрес на водещата на "Референдум", а тя му отвърна с: "Приятна вечер!" Лидерът на Атака обаче отказа да напусне студиото и продължи да настоява, че БНТ му налага цензура. "Вашето предаване е олицетворение на скуката", отсече още Сидеров и обвини водещата, че манипулира хората.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби