Този изумителен случай ще Ви остави без думи: Ето какво се случва след смъртта на човек

loading...

 

Най-ясното доказателство за прераждане – Джеймс като военен пилот и Джеймс днес!

Много хора подозират, че явлението прераждане съществува, но след като нямат конкретни доказателства, те се и съмняват. Това видео дава отговори на безчет въпроси

Не става дума за разказа на човек в клинична смърт, който е ходил в Отвъдното и се е върнал обратно. Не са разказите на врачки и на гледачки. Това е изключително сериозно изследване, което е потвърдено от военни пилоти от Втората световна война.

Оказало се, че малкият 11-годишен Джеймс Лайнингър на пръв поглед може да е като всяко друго американско дете на неговата възраст, но всъщност той е коренно различен, защото в своето съзнание пази спомена от предишното свое прераждане.

Той бил военен пилот, който загинал около бреговете на Япония по време на Втората световна война.

11-годишното дете съхранило в своето подсъзнание и съзнание спомена за своите колеги от предишния живот, които назовало по име, когато ги видяло на общата снимка. На своята сестра от миналото казало неща, които само тя и нейният брат са знаели.

Но то ни дава допълнително общо познание за живота и човешкото прераждане.

Например, ние си мислим, че човешките души се прераждат след поне 200 – 300 или повече години, а се оказва, че не е нужно да се чака толкова дълъг период от време, когато е необходимо душата отново да слезе на Земята, за да довърши някои започнати дела и ангажименти, пише topactualno.com.

Преживяванията на Джеймс като военен пилот и на малкия 11-годишен Джеймс са описани в книга, чието заглавие е „Soul Survivor“ – „Оцеляла душа“. За момента книгата не е преведена и издадена на български език.

Особено вълнуващи са думите на 11-годишния Джеймс, който казва, че се опитва да помогне на хората да разберат значението и колко ценен е човешкият живот; колко бързо може да се изпари.

Малкият Джеймс се надява неговата лична история от предишния и настоящ живот да отвори очите на хората за прераждането.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби