Разнобой в редиците ва ГЕРБ Созопол, заради апетитите на Рейзи

loading...

 

Водосвет по случай откриването на кампанията на кандидата за кмет на ПП "ГЕРБ" Созопол, Красимира Германова! На събитието присъства и цялата кандидат листа за общински съветници на СДС, водена от корумпирания кмет отстранен от специализирания съд, Панайот Рейзи! Това доказва опасенията на хората, че именно негова е кандидатурата на Германова!

Сключената сделка между Рейзи и ГЕРБ е общината да остане под управлението на ГЕРБ! Като в замяна ще бъдат снети или поне замразени обвиненията срещу Рейзи! Следващите четири години община Созопол обаче, не само че няма да излезе от финансовата криза в която именно Германова и Рейзи я вкараха, а напротив ще задлъжнее с още едни 30 000 000 лева! Макар и късно това го разбраха вече и кандидатите за съветници от партията на Бойко, които са аутсайдери в кампанията, която протича с лозунга гласувате за Красимира Германова и за моята листа на СДС!

Така на практика Панайот Рейзи за пореден път предава най близките си до вчера и потвърждава твърдението, ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРМАНОВА ИЗБИРАШ РЕЙЗИ! Защото всички са на ясно, че Германова като кмет, ще отговаря само за работното време на администрацията и ще се радва на подхвърлените трохи от Панайот и компания!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби