Слави го обяви официало: Утре учредявяме „Няма такава държава“ на тъмно, само избрани хора са поканени

loading...

 

Бившият телевизионен шоумен Слави Трифонов учредява утре партията си „на тъмно“,  научи 365novini. Събитието, чийто старт е предвиден за 10:00 часа на 5 октомври, ще събере малко над 600 делегати в залата, в която преди години бе учредено „Движение България на гражданите“ на Кунева.

Толкова са получили специални покани от екипа на „Седем-осми“. „Няма такава държава“, както се очаква да бъде вписано името на новата политическа формация на Трифонов от съда, обаче ще избере своя председател, ще гласува устава си и ще назначи контролните си органи при пълно медийно затъмнение.

Нещо повече, от екипа на учиндолеца са наложили пълна забрана на заетите с организацията да дават информация на журналистите. Дори от управата на избраната зала в София за учредяването разкриха пред Lupa.bg, че нямат право да разкриват каквито и да е детайли за събитието. По наша информация нито един представител на медийната гилдия не е получил право да се акредитира за старта на партията.

До момента липсва и информация на сайта на „Седем-осми“, нито на сайта на бившето предаване на Трифонов „Шоуто на Слави“, както и в единствения канал за комуникация, обявен до момента с екипа му – фейсбук страницата на бившия телевизионер. До дни се очаква той да представи и намеренията си за създаване на нов канал, но последните слухове сочат, че той и сценаристите му ще се вихрят само в интернет.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби