Син преби до смърт с бастун 89-годишната си майка и изнасили трупа ѝ без да му мигне окото

loading...

 

Син убиец е правил секс с трупа на 89-годишната си майка, след като я пребил до смърт със собствения ѝ бастун, пише в. "Дейли Стар".

58-годишният Линдзи Турияно е удрял Норма толкова силно, че повечето "от мозъка и черепа ѝ липсвали". "Главата на жертвата била напълно унищожена, до такава степен, че не е могло да се разпознае, че тя е човек", се казва в полицейски доклад.

Турияно е признал, че е душил Норма в леглото ѝ в дома ѝ в Сан Антонио, Тексас. Съобщава се още, че той я е съблякъл и се е опитал да я изнасили. Турияно е казал на детективите, че след това я завлякъл във всекидневната, докато тя се е опитвала да го рита и да крещи.

От полицията предполагат, че синът е удрял по главата с майка си, докато тя не е умряла.

"След като е умряла, обвиняемият е завлякъл трупа на жертвата обратно в спалнята и е правил секс с него", се добавя документите. Ужасените полицаи заварили трупа на Норма да се разлага дни след убийството, а синът ѝ е бил в безсъзнание и силно обезводнен, лежал е на пода в кухнята. Следователите са открили "парчета от череп във всекидневната и голямо тъмно петно върху килима", се казва още в документите. Стените също били изпръскани с кръв, а парчета кости и тъкан са били открити по острието на счупен нож. Полицаите отишли в дома на норма по сигнал на дъщеря ѝ, която съобщила на органите на реда, че не може да се свърже с майка си вече дни наред

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби