Длъжници на община Созопол със стремеж към местната власт

loading...

 

Страхотен екип от специалисти е поканил подсъдимия бивш кмет на Созопол, настоящ водач на листата за кандидат общински съветници от СДС! Особено бие на очи третия в листата, Станислав Губеров, който е зет на певеца Жан Шейтанов!

Освен че е зет на гласовития певец, Губеров е известен и с прането на пари на известни личности от местния ъндърграунд в това число и на отстранениея кмет Панайот Рейзи, както и с уговаряне на мачове на местния ФК"Созопол", чийто президент пак е обвиняемия Панайот Рейзи!

За всички тези подвизи на хайката от СДС и компания ще пишем в следващи наши репортажи! Днес искаме да обърнем внимание на друг интересен факт, а именно задълженията към общинския бюджет, на кандидата за общински съветник, Станислав Губеров!

Задължения трупани с години надхвърлящи 15 000 лева! Ще каже някой от вас, че не са много пари, но на фона на жители на общината, които са дадени на ЧСИ- та, за задължения от двеста, хиляда и две хиляди лева, задълженията на Губеров са си колосални!

Същия този кандидат за меттна власт поруга преди време и една от емблемите на Созопол, а именно паметника на Хан Крум в центъра на стария Созопол, като разположи маси на заведението си и сергии, а върху реставрираната за милиони крепостна стена си направи тераса! Светло и демократично бъдеще очква Община Созопол, с такива личности!

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби