Свиреп убиец излезе от пандиза, нанесе се при братовчед си и отмъсти на жена му с изнасилвания и страшен побой

loading...

 

Районна прокуратура-Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 42-годишен рецидивист, лежал в затвора за убийство. Този път М.С. е подсъдим за изнасилване на жената на братовчед му, което е извършено от него в условията на опасен рецидив, пише блиц.

През 2009 г. обвиняемият К. бил осъден за убийство на петнадесет години „лишаване от свобода“.

Осем години по-късно той бил предсрочно освободен от изтърпяване на останалата част на наказанието по присъдата. След като излязъл от затвора той се свързал с негов братовчед – С.А., който му намерил работа на строителен обект в гр. Перник и му разрешил да живее известно време в жилището му. За да може обвиняемият да изпълнява постановената му пробационна мярка „Задължителна регистрация по настоящ адрес“, М.К. се регистрирал на адреса на братовчеда си. В същия имот, освен С.А., живяла малолетната му дъщеря и приятелката му А., с която той живял на семейни начала. Една вечер през м. март 2018 г. С.А. с детето му отишли на гости.

Обвиняемият К. останал в дома с А. Възползвайки се от това обстоятелство, той опрял нож до гърлото на жената и с нетърпящ възражение тон й заповядал да се съблече, за да правят секс. А. силно се уплашила, тъй като знаела, че преди години обвиняемият е бил в затвора за убийство. Въпреки противопоставянето й, той осъществил насилствен полов акт с жената на дивана в хола, като през цялото време насочвал ножа към нея. След случилото се М.К. продължил да живее в жилището на С.А. На няколко пъти той отново извършил съвкупление с А., въпреки волята й. С цел сломяване на съпротивата й, той нанасял на пострадалата удари с юмруци в лицето. Заплашвал я, че ако сподели на някого, ще убие всичките.

Това заканване въздържало жената да разкаже на мъжа си за случилото се. На 13.05.2018 г., на връщане от събор в гр. Червен бряг, пострадалата А. казала на С.А., че няма да се прибере в къщата в гр. Перник, докато не изгони от там М.К. Попитана от него за причината, тя се разплакала и му споделила за изнасилванията и притесненията й да не казва, за да не пострадат всички. Още същия ден двамата подали сигнал за случилото се в РУ на МВР гр. Перник. Понастоящем обвиняемият М.К. се намира в Затвора в гр. Бобов дол, като спрямо него е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби