Историята на това семейство с 3 двойки близнаци ще ви шокира, не сте виждали подобно нещо

loading...

 

Въпреки че с прилагането на процедурата по ин витро забременяване броят на близнаците се увеличи значително, те продължават да привличат вниманието на хората и да изглеждат необикновени и изключително привлекателни, пише блиц.

Според най-актуалната статистика, 32-ма от всеки 1000 души са близнаци. Други интересни статистически данни сочат, че в Щатите над 20% от децата, родени от майка, която е над 45-годишна възраст, са близнаци. При жените на възраст до 24 години числото пада рязко до 2%. 

Ако сте привърженици на науката и намирате историите за близнаци подозрителни, историята на тази двойка от Уисконсин ще ви накара да се замислите много сериозно.

Семейната им история е повече от прекрасна, а любовта им към децата е възнаградена по много необичаен начин.

Кари, която била диагностицирана с ендометриоза, и съпругът й Крейг Косински решили да осиновят двойка близнаци, когато били още младоженци. Бременната им приятелка просто ги попитала дали биха искали да вземат децата й. 

Така на 28 февруари 2014 г. Кари и Крейг се сдобили с две бебчета. Щастлива от факта, че децата й са толкова добре с новото си семейство, майка им отново се обадила на семейство Косински, предлагайки им да поемат грижите и за другите й две дечица, отново близнаци, родени година по-рано. 

За да спасят семейството, те се съгласили на предложението. С това обаче изненадите не свършили, а децата в неочаквано порасналото им семейство, родени на датата 28 февруари, станали 4. 

Въпреки че вече имали достатъчно хлапета, Кари и Крейг започнали да проучват вариантите за ин витро оплождане. И младата американка забременяла с близнаци. 

Най-големата изненада, която им поднесла съдбата обаче, дошла, когато Кари родила децата си преждевременно, с помощта на цезарово сечение, не кога да е, а на 28 февруари.

Мечтата на двамата съпрузи за голямо семейство се сбъднала по много необикновен начин.

Сега и шестте им деца, родени в три последователни години, празнуват рожден ден на една и съща дата.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби