Потресаващо: Баба даде 20-месечната си внучка на новото си гадже, за да я изнасили

loading...

 

Баба остави 20-месечната й внучка да бъде експлоатирана физически от новото й гадже, след като разбрала, че е той е привлечен от малки момиченца. 47-годишната жена от Австралия е имала партньор на име Шейн Алън Хартли, на 35 години, който злоупотребява с невръстни момичета, предаде dailymail.co.uk, цитиран от petel.bg.

Бабата беше осъдена да лежи в затвор в продължение на четири години и четири месеца, а Хартли поне 10 години и два месеца. Съдията описал престъплението като "неописуемо" и "отвратително". Двамата се срещнали през 2017 години и пишейки си в социалното пространство Хартли казал на жената, че има увлечение към малки момиченца. Той поискал от нея снимки на малката й внучка, която е на 20 месеца. Тя се съгласила и му изпратила. Тя взела момиченцето и го закарала в къщата на Хартли през август 2017 година.

С детето е било злоупотребявано до такава степен, че през нощта то се събужда с крясъци от кошмари, напикава се и отказва да влезе в стая, в която има мъже. Според съдията вината е изцяло на бабата, тъй като е завела по собствено желание детето и е знаела какво ще му се случи. Родителите са онивинени, защото не са имали идея какво ще стане, оставяйки момичето на родната му баба. Хартли е арестуван на 23 август 2017 г., полицията е открила стотици видеоклипове и снимки на материали от експлоатация на деца.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби