Екшън в центъра на София! Пияни англичани пикаят в дамска тоалетна, жени пищят от ужас

loading...

 

Нафиркани до козирката английски запалянковци сътворили голяма простотия в центъра на София, съобщиха очевидци пред агенция БЛИЦ. Малко преди 20 часа снощи четирима-петима от тях нахлуха в дамската тоалетна на заведение, намиращо се на „Витошка”. Британците отворили две от вратите и взели да се облекчават над чиниите. В същото време обаче от другите два врати излезли две жени и при гледката, започнали да викат и пищят. Охраната веднага се втурнала в тоалетните и извела оттам феновете на английския национален отбор.

„Бяха много пияни. Хилеха се като идиоти. Не се стигна до нищо по-сериозно. Когато охраната пристигна, англичаните започнаха да се извиняват и се оправдаха с това, че мъжката тоалетна била препълнена и нямало къде да уринират”, разказаха още свидетели пред БЛИЦ.

Цяла „Витошка” беше изпълнена снощи с множество фенове от Острова, които пееха и пиеха. Очаква се над 4000 души да подкрепят Англия на Националния стадион „Васил Левски” тази вечер от 21:45 часа,  когато стартира европейската квалификация с България.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби