Изродско! Родители държали 5 дни тялото на умрялата си дъщеря до новородената ѝ сестричка

loading...

 

Семейство от Великобритания е държало в дома си, в специално изградена стая с контролирана температура на охлаждане, тялото на 6-годишната си дъщеричка, за да е ''близко до новородената ѝ сестра''.

Причината е, че 6-годишната Дарси Роджър издъхва едва седмица след раждането на второто дете на семейството вследствие от коварно заболяване. Родителите признават, че изпитвали вина, тъй като не съумели да изградят дългосрочна връзка между сестрите, поради което решили, че именно по този начин ще се ''реваншират'' за загубеното време, макар и по доста необичаен начин.

По думите на семейството самата Дарси Роджър приветствала идеята на родителите ѝ да позадържат известно време тялото ѝ след като почине, за да прекара още малко със сестричката си.

,,Най-опустошителното е, че Дарси не успя да прекара достатъчно време с Беа. Щяха да бъдат най-добрите приятелки'', разказа за събитията пред ''Дейли Мейл'' майката, които реално се случват през януари тази година, но едва сега случаят получава гласност сред обществеността.

След кончината на по-голямата им дъщеря семейството решава да създаде модна линия дрехи в памет на Дарси. Те успяват да съберат повече от 3000 евро, които даряват на благотворителна организация за лечение на болни деца.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби