Нова умопомрачителна драма връхлетя семейството на Радина Червенова!

loading...

Здравословни проблеми налегнаха Радина Червенова, майката на водещата „По света и у нас“ се поболя

Зравословни проблеми налегнаха отново Радина Червенова. БНТ легендата, която в последните години водеше тежка борба с коварен рак, вече не е онкоболна. Но сега майката на Червенкова не е във форма.

Бившата говорителка на „По света и у нас“ е неотлъчно до родителката си, а съпругът й Коко Каменаров полага усилия, за да може тъща му да се почувства по-добре.  „Доста съм притеснена за мама. Зле е, ходим по лекари, по изследвания… Правим, каквото можем, и се надяваме на благоприятна развръзка“, сподели пред репортер на „Уикенд“ знаменитата водеща.

Повече подробности за състоянието на майка си обаче Радина Червенова не желае да сподели.

Самата Радина се пребори с коварна болест, която я връхлетя ненадейно миналото лято. Говорителката на „По света и у нас“ излезе в болничен. Но след това реши, че няма да се завръща в телевизията-майка. Въпреки че цялата кариера на Червенова е преминала именно в „По света и у нас“, тя избра да напусне държавната медиа и да търси друга професионална реализация, която няма да е в телевизията.

Радина твърди, че сама е направила този избор, а именно да не се върне на работа в БНТ. Тя казва, че не е била освободена от новия генерален директор на телевизията Емил Кошлуков. Той наследи мъжа на Радина Коко Каменаров предсрочно на поста му.

Червенкова призна и че е замислила нещо ново, с което да се занимава. Тя и съпругът й неотдавна са основали обща семейна фирма след като напуснаха БНТ, предават от hotarena.net. С какво точно ще се занимава новата фирма на бившата говорителна на „По света и у нас“ и съпругът и Коко Каменаров, засега не е ясно.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби