Майор Николов взе близо 50 бона от петрички пенсионер и едва не го уби след това

loading...

 

20 000 лева и 11 000 долара, остави зад спирката в петричкото село Марино Поле 72-годишният Атанас Т., за да се включи в акция по залавяне на телефонни терористи, които тормозили селото с дни. Това съобщил завчера около 20 часа "майор Николов" от петричкото полицейско управление, пише блиц.

Майорът разказал на Атанас, че в момента се провежда операция за "лов" на телефонните измамници и той като съвестен гражданин трябва да се включи в нея. Така възрастният човек напълнил чантата с пари, които децата му спестявали от гурбет в чужбина, оставил ги на указаното от майора място и се прибрал в къщи, очаквайки майор Николов да му се обади, за да му ги върне.

След часове чакане, Атанас се озовал вчера в полицията и потърсил Николов, така станало ясно, че той е жертва на телефонен измамник.

При тази вест човекът едва не припадал. Започнало е издирване на измамника. За пореден път полицията предупреждава за повишено внимание, не реагирайте на подобни обаждания, полицията пари за акциите си не търси. Информирайте по-възрастните си роднини за сериозната опасност от контакт по телефона с непознати лица, които им търсят пари.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби