Неземна радост! Богаташът Динко Динев стана татко за шести път!

loading...

Динко Динев стана баща за седми път от пета жена. Бизнесменът, който от 4 години е и дядо, беше дарен с пореден наследник от Даниела Неделчева, бивш модел и подгласничка в конкурса "Мис България 2013".

Жената, която е неотлъчно до олигарха от Свети Влас през последните години, е родила здраво момченце. Детето ще носи името на българския владетел цар Борис, съобщи "Лайв онлайн".

За бременността на поредната миска в дебелото тефтерче на брат Динев се разбра през месец май.. Олигархът решил да съобщи шокираща информация на роднините си по време на сбирка на многобройната си фамилия. Тя определено изумила всички, но не била чак толкова неочаквана, като се има предвид върволицата от жени на бизнесмена и родените от тях деца.

Динко има и един внук, роден от изпепеляващата връзка на първородния му син Димитър Динев с фолк певицата Емануела.

Всички от обкръжението на властелините от Влас са на мнение, че това е най-добрият избор за половинка на Динев. Според местни хора Даниела била мила, добра и отзивчива. "Най-накрая си намери свястна жена", коментират по кафенетата в курортното градче.

Те я определят като интелигентна, предприемчива, трудолюбива и находчива. Тя не само, че не седи и не чака на готово, а всячески се стреми да е от полза за бизнеса на своя любим, помага и работи във фирмите му, за да умножи богатството му, разказват осведомени жители на Свети Влас.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби