Какво се случва! Тотален обрат във връзката на Гала и Стефан!

loading...

Гала не е на себе си след неочаквания обрат, който настъпи във връзката й със Стефан

Гала не е на себе си след това, което й сервира Стефан. Любимият й най-после зарови томахавката с бившата си съпруга – майката на дъщеря му Никол.

Двамата се събраха в шикозен столичен ресторант, където прекараха цяла вечер в задушевни разговори и пиене на червено вино.

Затоплянето на отношенията между Стефан и Росица разгневило до краен предел и без друго ревнивата Гала. Именно тя е в основата на разтрогването на брака им. Заради тв водещата Стефан заряза съпругата си и 3-месечната им дъщеричка. Но за Росица всичко това вече е останало в миналото. Тя вече има нов живот и за нея Стефан е просто бащата на дъщеря й Никол.

Поводът за събирането им след толкова години е рожденият ден на тяхната щерка, пише Пик.

Драматичната връзка на Стефан и Роси започва през 2005 година, когато двамата се запознават чрез обща позната. Година по-късно те вече са семейство и в живота им се появява тяхната първородна дъщеря. Но точно по това време се появява и Гала. Първоначално Стефан криел връзката си с нея и въпреки съмненията на Роси, той отричал, че й кръшка. Съпругата му научила за аферата му с Гала от съседка.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби