ТРЕВОГА! Инфарктна драма със самолета на Уилям и Кейт!

loading...

Кейт и Уилям отложиха посещението на прохода Кибер

Самолетът на Кейт и Уилям попадна в буря. От няколко дни херцогът и херцогинята на Кеймбридж са на турне в Пакистан. Те ще останат там пет дни, а всеки един ден програмата им е запълнена с много ангажименти.

В Пакистан Кейт и Уилям са преживели нещо неочаквано. Днес те се върнаха отново в Исламабад, след като им се наложи да прекарат нощта в Лахор. Заради гръмотевична буря пилотът на херцогът и херцогинята прекрати два опита за кацане в столицата, съобщи БГНЕС. Самолетът кръжал около час и половина във въздуха.

Това наложило Кейт и Уилям да пренощуват в хотел в Лахор преди да се завърнат в Исламабад днес сутринта и да продължат да изпълняват служебните си ангажименти. От двореца Кенсингтън все още не са коментирали случката.

Злополучният полет се случил в четвъртък след ден пълен с ангажименти за кралското семейство, по време на който те играха крикет, посетиха детско сиропиталище и болница за деца болни от рак. Кейт и Уилям се разходиха и из емблематичната джамия Бадшахи, която е една от най-големите в света.

Днес бе последният ден на херцогът и херцогинята на Кеймбридж в Пакистан и следобед те отпътуваха от Исламабад.

Кейт и Уилям имаха планирано пътуване до Хайберския проход, който наричат още Кибер. Това е проход в планината Хиндукуш, свързващ Афганистан и Пакистан. Проходът се контролира от Пакистан. След драмата, която херцогът и херцогинята на Съсекс преживяха преди ден с полета си, пътуването до там беше отменено.

Това беше първото посещение на Кейт и Уилям в Пакистан, пише nova.bg.

Самолетът на Кейт и Уилям попадна в буря сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

За петте дни, прекарани там, херцогът и херцогинята на Съсекс впечатлиха своите почитатели с традиционните тоалети, които облякоха на официалните си ангажименти. А нелепият инцидент, който преживяха в четвъртък, не попречи на Кейт и Уилям да изпълнят професионално всички поети ангажименти.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби