Двойка обикаляше изоставено училище, когато се случи нещо страховито и ужасяващо

loading...

 

Греъм и Тара от Гримсби, Великобритания, решиха да посетят изоставения колеж по изкуствата и да снимат руините, пише блиц.

Разбира се, двойката искала да види нещо мистично, но не се надявала на нищо и снимала всичко, което попадало в обектива й. Тара и Греъм се почувствали малко глупаво, правейки куп фотографии от празно пространство - на различни разстояния, от различни ъгли, със и без светкавица. Но на следващата сутрин, когато седнали да проверят материала, не им било до смях. На снимката, която Греъм успял да направи, влюбените видели страховитите фигури на деца, пише Grimsby Live.

Греъм счита, че на снимката могат да се видят три или четири деца. Трима от тях седят отдясно, притискайки колене към гърдите си и се крият зад стената. А четвъртият отива при тях вляво. След като направили такова откритие, двойката не останала много изненадана, защото отдавна е свързала живота си с паранормалното.

Греъм и Тара не споделили веднага находката си. В началото те просто запазили снимка с тях, опасявайки се, че няма да им повярват и ще им се смеят. Двойката твърди, че изобщо не са редактирали снимките - с изключение на това, че са приближили и са променили цвета, така че силуетите да се виждат по-добре.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби