Тази жена пи вино, без да знае, че странният му вкус говори за ужасна болест

loading...

 

45-годишната Луиз Макгил от окръга Дърам, Англия, не се грижеше твърде много за здравето си и не обръщаше внимание на тревожните сигнали, които тялото й подавало. И такова поведение не би могло да остане без последствия.

Жената се опитала да прегърне необятното, дълго време не работила, отгледала две дъщери, грижела се за съпруга си, пише блиц.

В резултат на това била толкова изтощена, че заспивала, щом седне. Луиза, както много жени се занимавала повече с благополучието на близките, отколкото от нейното собствено.

Но веднъж на семейната вечеря тя решила да се отпусне и да пие вино, а вкусът му й се сторил много странен. Никой не подозирал, че това е симптом на опасно заболяване.

"Изпих чаша вино и ми беше много странно. Но съпругът ми също опита и каза, че всичко е наред. Следователно не обърнах внимание. Но това беше сигнал"

Същата нощ Луиз се събудила с мъчителна, притискаща болка в гърдите. Съпругът й се обадил на линейка и лекарите поставили диагнозата сърдечен удар, пише Chroniclelive .

Жената е била спешно хоспитализирана и е била подложена на коронарно стентиране - протезиране на сърдечните артерии. Луиз оцеляла и се възстанови. Сега тя внимателно наблюдава промените в тялото си и моли други хора на нейната възраст да направят същото.

"Когато пристигнаха лекарите, казаха, че имам инфаркт. Погледнах съпруга си и избухнах в сълзи. Вероятно беше шок и първата ми мисъл беше, че ще умра"/ zdrave.to

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби