Експерт огласи нова сензационна версия за камиона-ковчег с 39 мъртъвци, възможно ли нещо подобно

loading...

 

Стана трайна тенденция хората, търсещи пътя към по-добър живот, да стават жертви на престъпления. Не знаем какви са мотивите на шофьора. Невидимата част на организираната престъпност продължава да действа. Това каза експертът по сигурността и бивш шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев в ефира на bTV по повод открития камион с 39 мъртви тела, намерен в Грайс, графство Есекс, който е регистриран в България, пише блиц.

Според Стойчев, Брекзит влияе върху политическата стабилност в страната. "Брекзит влияе и се събудиха някои сепаратистки тенденции. Трябва да се провери версията за умишлено умъртвяване на хората. Не всички обичат мигранти. Ние ще бъдем трасе на трафика. Този бизнес носи повече пари от наркотици и бизнеса с оръжие", коментира специалистът.

По думите му страната ни е привлекателна за този вид престъпност, заради слабостите на сигурността ни. "Организираната престъпност днес се е съешила с терористите. Те имат интерес да обезлюдяват региони, да вербуват хора и да нанасят удари по сигурността“, сподели още Тихомир Стойчев

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби