Анна от Петрич роди в банята, извърши непростимото с бебето си! България в шок, гаджето й

loading...

Майката на 38-годишната жена пък отрича да е знаела, че дъщеря ѝ е била бременна: „Тя винаги си е била дебеличка”

Изоставеното в Петрич преди дни бебе за пръв път е било видяно от 14-годишния син на майката, който дори не подозирал, че е била бременна.  

Това са установили от социалната служба в Сандански, след като 38-годишната Анна Азова от село Старчево бе задържана след няколкодневно издирване заради това, че на 19 октомври изостави бебето си пред лекарски кабинет в Петрич, съобщава „Телеграф”.

  Азова живее с родителите си и 14-годишния си син. Именно момчето е единственият човек, който е видял първи бебето, след като майка му го родила в банята на апартамент в Петрич.   Анна обяснила на сина си, че бебето е на нейна приятелка, която има проблеми с мъжа си и затова трябва да го заведе при социалните.   Майката на 38-годишната жена пък отрича да е знаела, че дъщеря ѝ е била бременна: „Тя винаги си е била дебеличка”. Същото казват и съседите.  

Записите от две камери в поликлиниката обаче довели криминалистите до Анна Азова. На тях се вижда как тя лично е оставила бебето, завито в одеало.   След ареста Анна започнала да шикалкави, но накрая си признала, че е родила в банята, а изоставила детето си не от безпаричие, а от срам.   Казала им, че е разведена отдавна и има приятел от Пловдив, но тепърва ще се изяснява дали той е баща на новороденото момиченце.   Предполагаемият приятел на Азова е с няколко криминални регистрации и още не е установено неговото пребиваване.   Детето е в добро здравословно състояние.   Според разследващите, Анна е родила в апартамент в Петрич, който бил нает от нейния приятел от Пловдив. Там родилката няколко дни е отглеждала бебето преди да вземе тежкото решение да го изостави.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби