Битката е жестока, невиждана драма часове преди вота за Созопол

loading...

 

Доста напечено става часове преди местния вот в община Созопол!

Негативния вот става все по голям и концентриран срещу контролирания(платен) такъв! В общината има допълнително още 957 външни избиратели, които желаят да гласуват (защо ли). Пресата на общинската власт притиска всеки един избирател и размахва пръст!

По несигурните гласоподаватели са заплашени с уволнения и дори някои са вече в неплатен отпуск! Подплатени протестери също излизат на избори, с цел разпръскване на местния вот, като по този начин гарантират места в местния парламент на досегашните управници. Естествено безплатен обяд няма. За тази услуга някои са си получили.финансова помощ, други обещания за концесии на спирки и автогари.

Хубаво е че това още повече амбицира местните и акомулира още повече протестен вот! Дали промяна в община Созопол ще има предстои да разберем на 27.10.2019г.

Последните две дами са в листата на Движение 21, която има за цел да събере максимум вот, който няма да им помогне да имат присъствие в Общинския съвет на Созопол, но пък ще осигури допълнително присъствие на винарите от ГЕРБ или СДС

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби